Osebno in podjetniško svetovanje

dr. Boštjan Čampa

Po dogovoru vodim proces osebnega svetovanja oz. coaching, pri čemer črpam izkušnje tako iz dela v gospodarstvu, kjer sem od leta 1997 do leta 2017 sodeloval, v začetku, pri načrtovanju, razvoju in uvajanju informacijskih tehnologij, kasneje pa vodil razvojni tim, koordiniral in bil skrbnik tako tehničnih projektov kot IT strank, integrator s sistemom SAP, kasneje pa delo nadgradil z mehkimi znanji s pomočjo terapevtskih modelov. Posameznika, ki se odloči za tovrstno svetovanje, usmerjam tako na področju osebne rasti kot tudi poslovnega napredka (npr. pridobivanje kompetenc, psiholoških znanj, delo s strankami, vodenje sestankov, projektov, razvijanje osebne in poslovne vizije, raziskovanje in udejanjanje osebnih potencialov…).

Za podjetja, vodje timov kot tudi za terapevte, strokovne in podporne delavce v socialnem varstvu oz. za vse strokovnjake, katerih delo je povezano z intenzivnimi odnosi (vodenje različnih skupin, timov, organizacij ali izvajanje svetovanj, terapij, vodenja….), izvajam individualno ali skupinsko supervizijo in/ali mentoriranje.

Posebno področje je nudenje pogovora, svetovanja ali terapije prilagojeno za moške, ki nameravajo nadgraditi področje osebne ali poslovne rasti ali za tiste, ki doživljajo osebno ali krizo v partnerstvu, se soočajo s težavami pri obvladovanju težjih občutkov (boljše obvladovanje notranje stiske, občutkov depresivnosti ali nemira, težnje po agresiji) ali ki želijo polneje razviti ter udejanjiti svoje potenciale in vizijo. V ta namen sem s sovodjem oblikoval program skupine za moške, ki temelji na podobnih programih v tujini, ki bazirajo na usmerjanju in spremljanju s strani terapevta.

V preteklosti sem do sedaj imel možnost v različih vlogah sodelovati na projektih s podjetji ali organizacijami kot so: Modri Sistemi d.d., Žito d.d., Avtotehna VIS d.d., Pivovarna Laško, Murales d.o.o., Perutnina Ptuj d.d., Vzajemna d. d.,  Kamnik Schlenk d.o.o.,, Center ŠRCD Ljubljana, Inštitut FDI, ZDT.SI, Center Cene Štupar, Grammar Automotive d. d., Kozmetika Afrodita d.o.o.,…

Kontakt
Free-ABILITY

Freedom in Responsability

E: info@free-ability.com

T: +386 31 342 221

A: Pod hribom 55, Ljubljana