Indija kot “Indija Koromandija”?

Podjetja in podjetniki:

  • želite začeti poslovati z Indijo?
  • jo ocenjujete kot dobro poslovno priložnost?
  • želite pripravo na trg, vodenje, asistenco pri vstopu na trg?

Veliko podjetij in podjetnikov, nas sprašuje, kakšna je Indija, kako poslovati z njo? In pričakujejo kratke, jedrnate odgovore. Resnica je veliko širša in zahtevnejša, kompleksnejša! To je dežela razlik, ekstremov in šokov!

A ste pripravljeni na srečanje s pragozdom? Na vstop v “džunglo”, “jungle”, v sanskrtu “džangala”? To je ENA beseda, ki vas bo najbolje pripravila na srečanje z Indijo! V pragozdu, lahko postanete kralj gozda, lahko pa ne dočakate naslednjega jutra. Da si boste lažje predstavljali, Indija je tako kulturno drugačna od Evropejcev in še znotraj Indije je toliko razlik, kot da bi Kitajec vprašal, kako delati posel v Evropi, kako se oblečti in kakšne so poslovne navade – tukaj si predstavljajte, kako mu povedati, da poslovanje s Portugalcem, Francozom, Srbom, Švicarjem, Grkom, Nemcem, Švedom, Poljakom, Rusom,.. ni enako!

Indija je obljubljena dežela, za tistega, ki mu je to namenjeno. Za tistega, ki mu Indija poslovno ustreza, kultura, klima, ljudje, običaji. To ni dežela, ki se bo prilagodila nam, ampak bo cenila tistega, ki bo spoštoval njihovo tradicijo, kulturo, običaje. Če mislite, da bi samo preko enote denarja vstopili v Indijo, igro kapitala, nam prosim sporočite, vam z veseljem prihranimo čas in denar, veliko cenejši bomo od neuspešnega vstopa na trg. Če vam je pa Indija ustrezna, je pa visoka verjetnost, da boste ostali z njo povezani do konca življenja – nepozabna, neponovljiva, polna življenja! In seveda poslovnih priložnosti! Npr. njihov srednji sloj, srednji management, šefi oddelkov ipd imajo plače od 1.000 do 10.000€! Mesečni življenjski stroški s služinčadjo vred, pa znašajo mogoče kakšnih 500€. Obe oceni sta izredno pavšalni, vendar upamo, da so se vam odprle oči, kakšni mesečni prihranki so potencialno namenjeni potrošnji! In celotna populacija cca 1,2 milijarde ljudi! Utemljeno Indijo postavljajo ob bok bodočim svetovnim velesilam – tja, kjer je nekoč že bila!

Prvi pogovor o Indiji, posvet, naredimo iz ljubezni do Indije, brezplačno z vami. In če bomo ocenili, da je poslovni potencial, se lahko dalje dogovorimo o oblikah sodelovanja.

Indija se spreminja, se modernizira, a hkrati se vrača nazaj k svojim koreninam! Nekaj vam zagotavljamo. Po poslovanju z Indijo, vam bo poslovanje v Sloveniji ali Evropi veliko lažje.

Indija Koromandija? Lahko se vam razkrije – potrjeno!

 

Usposabljanja za poslovni svet

Usposabljanja za mala in srednja podjetja ter Start-Up podjetnike

Stres & Time management

Sprostite se v življenju in zaživite bolj kvalitetni vsakdan

Moški

Ozavesti moškega v sebi. Postani moški. Bodi MOŠKI

Kontakt
Free-ABILITY

Freedom in Responsability

E: info@free-ability.com

T: +386 31 342 221

A: Pod hribom 55, Ljubljana