Zakaj se pridružiti Aktivni skupini

Človek lahko vse sam doseže! Vendar bo za to potreboval veliko časa, energije, napak, padcev in popravkov (z visoko verjetnostjo v času svojega življenja ne bo dosegel željenih ciljev). In če bi vedno deloval sam, ne bi človeštvo napredovalo in doseglo obstoječi nivo civilizacije na našem planetu. Sodelovanje, mentoriranje, prenos znanja in izkušenj, mojstri in učenci, spoštovanje, rast,.. besede, ki označujejo tisto, zaradi česar smo uspešnejši v življenju, živimo dlje in bolj polno, kvalitetno življenje.

Aktivne Skupine so namenjene posameznikom, ki si želijo napredka, rasti in razvoja ter sodelovanja, kjer bodo sami postali bogatejši ter hkrati doprinesli skupini, da bo bogatejša z njim.

Aktivna Skupina zahteva aktivno sodelovanje, akcijo in reakcijo, odzive in sprejemanje, spoštovanje in na prvem mestu Zaupanje, Varnost. Aktivna Skupina je zaprtega tipa, kar pomeni, da ni prehajanja ven in noter po želji posameznih udeležencev. Krogi srečanj so v naprej znani in samo tisti, ki se obvežejo, da bodo aktivno prisotni, imajo možnost pridružitve. Skupina posamezniku nameni Zrcala, da spozna sebe, svoje sence, svojo realnost. In enako se posameznik ponudi kot Zrcalo drugim članom v Aktivni Skupini. Vse skupaj povezuje skupinska dinamika, odnos, ki se gradi, poglablja in povezuje člane skupine.

Darovi, koristi, ki jih posameznik prejme z udeležbo, so življenjskega pomena:

  • občutek pripadnosti skupini, pripadati nekemu namenu, kvalitetnemu druženju. Prinaša stabilnost, da tisti 2 uri v tednu, veste, kje boste, kaj boste počeli, s kom in kakšni boste odšli.
  • sprejemanje in odpravljanje življenjskih izzivov, ki se pojavljajo na področju, katere Aktivne Skupine član ste (Aktivne Skupine so lahko na področju Moških, Osebne rasti, Poslovne, Podjetniške, Terapevtske itd.)
  • zagotavljamo vam, da bo vaša okolica videla in začutila spremembe, ki jih boste doživljali in jih vede ali nevede, širili v svoj vsakdan

Koncept Skupinskega delovanja, je znan že od praveka, saj smo ljudje vedno delovali v skupinah. Tako smo lahko preživeli zimo, se nadgrajevali in razvijali v človeški družbi. Danes so skupine v razvitem svetu izgubile svoj pomen, namen, saj je razviti svet in način življenja, omogočil, da se razvije Individualist, ki za svoje preživetje ne potrebuje soljudi, sobivanja. Z delom, denarjem, si lahko kupi standard, ki omogoča svoje bivališče, svoje zdravstvo, svojo hrano in življenje izven skupnosti. Vendar je s tem prišlo tudi do negativnih posledic, predvsem izolacija posameznika v stiku s so-človekom, družino, skupnostjo. Osamljenost, depresija, stres, burnout, so samo nekateri indikatorji, ki so v porastu v razvitem svetu poleg najbolj očitnih in bolečih, ki je število samomorov, psihiatričnih bolezni, porast porabe zdravil (antidepresivov). Skupina je lahko začetno zdravilo za vse našteto!

Z udeležbo v Aktivni Skupini, sprejmete dogovore, ki veljajo za uspešno delovanje skupine (pravila so zelo striktna in dodelana ter imajo svoj namen, ki se je preverjal skozi mnoga leta po celem svetu – uporabljamo pristope Skupinskih dinamik, ki se po svetu razvijajo že več kot 40let). Namen Aktivne Skupine je, da podpre vsakega posameznika, da se skupaj razvijate, tako individualno, kot skupinsko. Bolj ko se odpirate in dopuščate skupini njen vpliv, več boste lahko prejeli in spodbudili so-člane k enakemu odpiranju.

Podarite si darilo samemu sebi in se vključite v katero izmed Aktivnih Skupin, ki vam ustreza. Z njo preživite en krog srečanj (ponavadi 9 srečanj) in spoznali boste, koliko se boste vmes spremenili, nadgradili in z visoko verjetnostjo, boste nadaljevali z udeležbo v naslednji skupini. To je darilo in hkrati obveznost, pripadnost, ki je toliko primanjkuje v današnjem svetu. Dovolite si in sprejmite en korak za spremembo v svojem življenju.

 

Moški

Ozavesti moškega v sebi. Postani moški. Bodi MOŠKI

Indija kot “Indija Koromandija”?

Želite začeti poslovati z Indijo ali poslovnimi partnerji indijskih korenin?

Osebno psihosocialno svetovanje

Pogovori “1 na 1” za dvig kvalitete življenja, osebno in poslovno

Kontakt
Free-ABILITY

Freedom in Responsability

E: info@free-ability.com

T: +386 31 342 221

A: Pod hribom 55, Ljubljana