Stres & Time management

STRES & TIME MANAGEMENT

Kdo v današnjem času se še ni srečal z besedo STRES? Tako popularna, a vendarle, a jo poznamo? Spoznajte stres na telesnem nivoju, na čustvenem nivoju in mentalnem nivoju. Na vseh nivojih pušča svoje sledi in če ga želimo omejiti oz. izkoristiti samo pozitivno obliko stresa, se moramo z njim spopasti kot z resno boleznijo! Če ga ne ukrotimo, lahko dalje vodi v anksioznost, tesnobo, depresijo itd. v smer, ki je ne privoščimo nobenemu. Življenje je, da se živi in ne skrbi.

Kot rečeno, stres deluje na vseh nivojih našega življenja. Na individualnih srečanjih, predelamo vsak nivo – telo. čustva, misli, in tako oblikujemo vaje, treninge, pogovore za vsakega posameznika prilagojeno.

Vsak je unikum, nihče ni enak drugemu!

Cilj je jasen. Manj stresa in višja kvaliteta življenja posameznika!

Če je bil Stres 10 let nazaj beseda, s katero so se srečali samo naključni nesrečneži na vrhu podjetij ali podjetniki pred bankrotom, ali družine, ki niso imele za položnice… je danes slika veliko drugačna. Življenjski stil, ki nas je oblikoval, hitenje, pritiski družbe, lastna pričakovanja do samega sebe, do družine, do drugih… So pustile posledice. Praktično ni več družin, kjer vsaj en član ne bi bil pod velikim stalnim stresom; v Evropi kar 30-40% ljudi poroča o stalnem stresu.

Stres je individualni kriterij, ki lahko do konca povozi navadnega zaposlenega, zaradi male zadeve. Ni primerljiv od osebe do sebe. Lahko je oseba, ki je zadolžena za kruh za 1.000 družin in se ga stres ne dotakne. In druga oseba, ki je zaposlena, samska, brez kreditov, do konca v stresu pred živčnim zlomom. Kje je razlika? Zakaj so eni tako dojemljivi za stres, jim uničuje življenje, drugi pa ne?

Velik faktor, ne pa edini, je sposobnost planiranja in časovne organiziranosti posameznika – kot radi rečemo TIME MANAGEMENT. Občutek, da nam čas polzi skozi prste. Občutek, da stalno zamujamo. Občutek, da ne uspemo podelati vsega splaniranega. Veliko je elementov, ki so znotraj razumevanja Time management. Pomagamo si z različnimi koncepti, kot so Projektno vodenje, Prioritete, Vrednote človeka, Dolgoročno-Srednjeročno planiranje, Delovnite teden itd. ki nam pomagajo ozavestiti, kje se nahajamo v svojem življenju, kje nam skrito uhajajo ure časa in kako vse to spraviti v boljše življenje. Znanje, delavnice, informacije imajo namen, da nam pomagajo in ne, da bi nas ovirale!

Usposabljanja za poslovni svet

Usposabljanja za mala in srednja podjetja ter Start-Up podjetnike

Indija kot “Indija Koromandija”?

Želite začeti poslovati z Indijo ali poslovnimi partnerji indijskih korenin?

Intenzivni vikend Spremembe

Sprememba življenja v enem Vikendu – za osebno življenje ali poslovno

Kontakt
Free-ABILITY

Freedom in Responsability

E: info@free-ability.com

T: +386 31 342 221

A: Pod hribom 55, Ljubljana