Intenzivni vikend Spremembe

V današnjem času primanjkuje fokusa in odločenosti za spremembe. Hkrati pa so velike želje po hitrih in velikih spremembah, predvsem pozitivnih. Zato je Vikend Spremembe primeren za človeka sodobnega časa. Osebno bi bilo potrebno hoditi nekaj mesecev na redne tedenske pogovore, da se doseže tovrstne rezultate. Za tovrstno poslovno asistenco pa bi morali najeti zunanje svetovalce, ki bi bili v vašem podjetju vsaj mesec dni vsak teden par dni.

Vključujemo vse nivoje človeškega telesa, da pridemo do maksimalnih rezultatov: TELO, ČUSTVA in MISLI.

To pomeni, da se bomo ukvarjali celovito z vsemi nivoji, da jih oseba ozavesti in naredi korake proti spremembi delovanja. Vključuje spoznavaje lastnega telesa (skupna telovadba/izlet v naravo), čustev (izražanje in opazovanje, prepoznavanje) in misli (pogovor, meditacija). Preko vseh treh nivojev dosežemo v posamezniku spremembo, ki bo lahko dolgoročno vplivala na kvaliteto življenja.

Intenzivni vikend Spremembe prinaša človeku 48 izredno intenzivnega dela na izzivu ali problemu, ki ga želi urediti. Začne se v petek popoldne, nadaljuje celo soboto in nedeljo do večera. Tako normalno tedensko življenje posameznika ni obremenjeno s tem vikendom. Poudarek je na INTENZITETI! S tem se doseže večje rezultate v krajšem času, saj se vse nivoje (telo, čustva, misli) spravi izven cone udobja, kjer se pokažejo resnični problemi in priložnosti!

Vikend Spremembe izvajamo na dveh področjih:

  • OSEBNI vikend spremembe (skupaj gremo skozi psiho-socialno svetovanje, ozavestimo življenjske vzorce, blokade, poskrbimo za telo, čustva in um);
  • CILJ je višja kvaliteta življenja za posameznika, ko se v ponedeljek vrne v svoje ustaljene tirnice

 

  • POSLOVNI vikend spremembe (fokus imamo na vašem poslovnem/kariernem izzivu. Če gre za podjetniško idejo, start-up, bomo vključili podjetniško svetovanje od izdelave Vitkega okvirja, do Prodajne strategije, Planiranja itd.. Vse pa temelji na osebni izkušnji udeleženca, kar pomeni, da vključuje tudi delavnice, treninge, kjer je potrebno kot npr. Prodajni razgovor po telefonu, prodajni sestanki, Pogajanja, Kadrovanje itd.);
  • CILJ je opredeljen na začetku, kot npr. pripravljena poslovna ideja/poslovni načrt, jasna strategija razvoja kariere, strategija in akcijski koraki za različne poslovne odločitve.

Usposabljanja za poslovni svet

Usposabljanja za mala in srednja podjetja ter Start-Up podjetnike

Stres & Time management

Sprostite se v življenju in zaživite bolj kvalitetni vsakdan

Indija kot “Indija Koromandija”?

Želite začeti poslovati z Indijo ali poslovnimi partnerji indijskih korenin?

Kontakt
Free-ABILITY

Freedom in Responsability

E: info@free-ability.com

T: +386 31 342 221

A: Pod hribom 55, Ljubljana