Ponudba

Individualno

Ena na Ena! Individualni pristop oblikovan na vaše potrebe, želje in izzive. Lahko gre za osebno/življenjsko delo kot tudi za poslovno/karierno svetovanje. Posvetimo se vam v najvišji intenziteti, da dosežemo globino in dolgoročne rezultate.

Vrste Aktivnih skupin

Ste že prišli do spoznanja, da v življenju potrebujete Ogledalo? Drugi zorni kot? Nekoga, s katerim lahko podelite svoje skrbi ali povprašate za nasvet, ideje? Aktivne skupine zaprtega tipa so namenjene posamezniku, da dobi Varno območje, kjer se lahko izraža, odpre in predeluje področja, ki se jih v vsakdanjem življenju nima časa lotiti ali nima varnega okolja za to.

Podjetja in druge organizacije

Podjetja in druge organizacije delujejo kot živa bitja. Vsi deležniki, tako notranji kot zunanji, imajo vpliv na podjetje/organizacijo. Vsaka organizacija se sooča z izzivi razvijajočega se bitja. Raste, zaposluje, želi dosegati prodajne cilje, želi delovati inovativno, se širiti na nove trge, stabilizirati svoje poslovanje itd.
Procesi, ki jih izvajamo, so holistični in usmerjeni na Človeka, ki je del ekosistema podjetja. To je edini način, da pride do spremembe, ki ima možnost dolgotrajnega obstoja v podjetju. Stalno zasledujemo cilj, ki nam je bistven – Dolgoročnost!

Kontakt
Free-ABILITY

Freedom in Responsability

E: info@free-ability.com

T: +386 31 342 221

A: Pod hribom 55, Ljubljana